Advocatenkantoor Dirk De Keuster

Actualiteit

Nieuwe Europese drempels inzake overheidsopdrachten

Vanaf 1 januari 2020 (zie PB L 279, 31 oktober 2019) ) zullen er nieuwe Europese drempels van kracht zijn ten aanzien van overheidsopdrachten, zowel voor werken als voor leveringen en diensten.


De bedragen zullen opvallend lager liggen en zullen gelden voor een periode van 2 jaar. Er is immers een daling van ongeveer 3,5%. De belangrijkste drempels van 5.548.000 voor werken én 221.000 euro voor leveringen en diensten in de klassieke sectoren dalen naar respectievelijk 5.350.000 euro en 214.000 euro.
 

Lees verder
RSS
12345678

Nieuwsbrief

Vul hier je gegevens in om je te abonneren op onze nieuwsbrief.
U kunt op elk moment van gedachten veranderen door te klikken op de afmeldlink in de voettekst van elke e-mail die u van ons ontvangt. Wij zullen uw informatie met respect behandelen. U stemt ermee in dat [EasyDNNmailChimp: PortalName] uw informatie mag verwerken in overeenstemming met de voorwaarden.
We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door hieronder te klikken om dit formulier in te dienen, erkent u dat de door u verstrekte informatie wordt overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met hun Privacybeleid en Voorwaarden .
Uitschrijven